Wie ben ik?

Ik werk met paarden en ik werk met mensen. Dit combineer ik ten behoeve van persoonlijkheidsontwikkeling en van samenwerkingsvraagstukken.
Wat mij beweegt is u helpen u bewust te worden van wat ú ten diepste beweegt.

Ik ben geboren in 1959 en opgegroeid in Rwanda (Afrika), als tweede kind in een gezin in dienst van de zending. Lichaamstaal lezen en interpreteren was noodzakelijk als gesproken taal tekort schoot. Mijn fine-tuning voor  non-verbale communicatie en voor discrepantie tussen verbaal en non-verbaal vindt daar haar oorsprong.
Sociale Academie, Theologie en Maatschappij, en Organisatie en Management markeren mijn professionele loopbaan. Diverse functies, operationeel, beleidsmatig en leidinggevend, binnen feministisch-theologisch vormingswerk, in de maatschappelijke opvang en in verslavingszorg en psychiatrie scherpten mijn gevoel voor samenwerkingsvraagstukken en persoonlijkheidsontwikkeling in alle niveaus van een organisatie.
Uitstapjes maakte ik naar de motorfietstechniek, naar de geitenhouderij en naar journalistiek.
Als continue factor waren er, vanaf het moment dat ik op mijn 12e in Nederland kwam wonen, paarden in mijn leven. Ik was erdoor gefascineerd en geïmponeerd en ik heb steeds ervoor gezorgd dat ik naast werk ruimschoots tijd tussen paarden kon doorbrengen. In Nederland zowel als in de Pyreneën.

In mijn leven is benedictijnse en karmelitaanse spiritualiteit een steeds belangrijker inspiratie. Eenvoud, aandachtig luisteren en met hart en ziel de ander tegemoet gaan… Het zijn ingrediënten die in mijn werk doorklinken.

Ik communiceer zelf open, direct en doelgericht, zonder tact uit het oog te verliezen. Van derden krijg ik terug: glashelder, scherp, liefdevol.